Münazara Yarışması

Okulumuzda 07 Mart 2024 tarihinde Münazara Yarışması düzenlenmişitir.

08.03.2024 72

Okulumuz MÜNAZARA KULUBÜ 2023-2024 eğitim öğretim yılında da faaliyetlerine aktif bir şekilde devam etmektedir.

Münazara maçları, öğrencilere tez ve antitez kavramlarını savunma fırsatı tanırken aynı zamanda izleyicilere de çeşitli düşünce tarzlarını anlama ve değerlendirme imkanı sunmaktadır. Maçımızda tez kanadına başkanlık eden Azra Çakmakçı ve takımın diğer üyeleri Özer Çetintav, Canan Akçay, Yiğit Tutmaz, " Yabancı ülkede yaşayan bireyler yerleştikleri ülkelerde kendi kültürlerini yaşamalıdırlar." tezini savunurken antitez kanadımız da "Yabancı ülkede yaşayan bireyler yerleştikleri ülkenin kültürüne uyum sağlamalıdırlar." görüşünü savunmuştur. Antitez kanadına Ecem Karamahmutoğlu başkanlık etmiştir. Takımın diğer üyeleri ise Yağmur Kazaz, Minel Eken, İz Güner'dir.

Katılan tüm yarışmacıların yoğun emek vererek hazırlandıkları maçımızda  galip olan takımımız tez kanadı olmuştur.

Kulüp  faaliyetlerimizde desteğini üzerimizden hiç eksik etmeyen, her zaman yanımızda olan Değerli  Müdürümüz Sayın İsmail Yavaş'a ve öğrencilerimize düşüncelerini ifade etme/  savunma imkanı sağlayan  kulübümüzün kurucusu ve başkanı Ceyda Teksin'e teşekkürlerimizi sunarız.

ATAL MÜNAZARA KULUBÜ

08-03-202408-03-202408-03-202408-03-202408-03-2024